> Početna > O nama > Politika upravljanja

Politika upravljanja kvalitetom i okolišem

PRERADE PLASTIKE ŠANTEK jedan je od proizvođača plastične prometne signalizacije.

Politika upravljanja kvalitetom i okolišem temelj je poslovnog upravljanja usmjerenog na stalno jačanje postojeće pozicije na tržištu i neprekidnog povećanja profita.

Zadovoljstvo kupaca, prepoznavanje njihovih zahtjeva i nadmašivanje njihovih očekivanja kvalitetom, pouzdanošću i sigurnošću, uz istovremeno očuvanje okoliša, glavna su mjerila poslovnog uspjeha naše tvrtke.

Odlučili smo se za uvođenje sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema normama HRN EN ISO 9001:2009 i HRN EN ISO 14001:2009, jer želimo neprekidno poboljšavati  kvalitetu naših proizvoda i usluga, te poboljšavati rezultate zaštite okoliša i sprječavati onečišćenje okoliša uz poštivanje zakonskih i drugih zahtjeva.

Naš je osobiti cilj uspostaviti i razvijati kvalitetne i dugoročne odnose s kupcima i dobavljačima, lokalnom zajednicom, te ostalim zainteresiranim stranama.

Uprava je odlučna u poboljšavanju rukovodećeg i zaposleničkog tima kroz izobrazbu i stalno praćenje zakonskih zahtjeva, kao i promjena i prihvaćanje noviteta na tržištu.

Politika upravljanja kvalitetom i okolišem organizacije je javna i dostupna svim zainteresiranim stranama.


 
Naša vizijaŽelimo postati prvi izbor cijenjenih kupaca prilikom odluke o kupnji plastičnih proizvoda, te im pružiti kvalitetan proizvod neopasan po okoliš.Više...
Naša ponudaPogledajte izdvojene proizvode iz naše ponude i zatražite upit bez obaveze...Više...
Kontrola kvaliteteNašu kvalitetu potvrđuju i ISO 9001, ISO 14001 i 50001 izdani od certifikacijske kuće RW TüV!Više...