> Početna > Fondovi > EU Fondovi > Novosti

Novosti

Objavljene novosti tijekom izvođenja projekta


"Ministarstvo poduzetništva obišlo marofske tvrtke Lipa i Plastika Šantek"

Izvor: evarazdin.hr  dostupno od 26.07.2016.

______________________________________________________________________________


Započeti radovi na izgradnji nove proizvodne hale
 
 


Početkom ožujka započeti su radovi na pripremi temelja konstrukcije hale. Početkom travnja predviđen je početak montaže konstrukcije hale koja se priprema u proizvodnim pogonima izvođača radova. Površina hale iznosit će 562m2. Završetak hale predviđa se početkom srpnja.


POČETAK MONTAŽE KONSTRUKCIJE OBJEKTA

Svi radovi do sada idu predviđenom dinamikom, nema neplaniranih situacija i zastoja. Započeta je montaža nosivih stupova u betonske čašice. Izvršen je nadzor od strane inspektorata zaštite na radu i svi elementi ispunjuju zahtjevima. Veselimo se nastavku montaže bočnih panela hale. 
 

Gradnja hale napreduje prema planu. Postavljeni su bočni paneli i postavlja se konstrukcija za montažu krovnih panela. Posjetili smo poduzeće kod kojih je naručena rashladna oprema za hlađenje ulja i zraka ekstrudera. Na nastavku možete vidjeli jedan od naših dva naručena rashladnika rashladne snage 120kW. Zajedno sa izmjenjivačima voda-voda i voda zrak, te ostalim pripadnim uređajima i strojarskom instalacijom u halama činiti će novi rashladni sustav proizvodnje.

 
 


Posjetili smo poduzeće kod koje smo naručili mašinu za rezanje u varenje folije. Mašina će nam omogućiti proširenje ponude asortimana industrijskih vreća i vrećica, te vrećica specijalne namjene. U nastavku nekoliko fotografija sa probe. 
 
HAMAG-BICRO je dana 08. lipnja 2017. godine proveo prvu Provjeru na licu mjesta, na mjestu izgradnje proizvodne hale, a u svrhu praćenja provedbe aktivnosti izgradnje za projekt „Prerada  plastike Šantek – Dogradnja proizvodne hale i nabava strojeva“, broj Ugovora: KK.03.2.1.01.0045.

 
    Izvršeno puštanje u pogoni edukacija za rad na strojevima

Za sve isporučene strojeve izvršili smo montažu i puštanje u pogon. Od strane dobavljača izvršena je edukacija za sigurnosni rad na strojevima. U rad je pušten rashladni sustav, mlinovi, reciklažna linija. Nekoliko slika sa edukacija u nastavku.
 
 

____________________________________________________________________

Završena dogradnja proizvodne hale
Završena je izgradnja proizvodne i skladišne hale koja je započeta u proljeće 2017.

 
 
 


 
 
 Iz medija:

"Investicija od gotovo 2 milijuna eura u Preradi plastike Šantek - slijede nova zapošljavanja"


IZVOR: evarazdin.hr  16.03.2018.

Naša vizijaŽelimo postati prvi izbor cijenjenih kupaca prilikom odluke o kupnji plastičnih proizvoda, te im pružiti kvalitetan proizvod neopasan po okoliš.Više...
Naša ponudaPogledajte izdvojene proizvode iz naše ponude i zatražite upit bez obaveze...Više...
Kontrola kvaliteteNašu kvalitetu potvrđuju i ISO 9001, ISO 14001 i 50001 izdani od certifikacijske kuće RW TüV!Više...